kirschakos

A kiadó webshopjában már kapható az új regény: VÖRÖS HÓ - https://publioboox.com/hu_HU/voros-ho

" – Igazad van. Ne haragudj! Tényleg beszélgettem valakivel. Mindent hallottál?
– Csak foszlányokat. Miről volt szó?
– Késő van a kérdésekhez, Joshua. Egyértelmű, hogy fáradt vagy. Hosszú alvásra van szükséged.
– Már eléggé felébredtem. Különben is láttam, hogy sántikálsz valamiben.
– Bár ne tetted volna! – sóhajtott a férfi, majd hirtelen mozdulattal átlökte a fiút a korláton.”
(Részlet a regényből)

www.kirschakos.gportal.hu

Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Számláló
Indulás: 2011-02-22
     
A hydra szeme
A hydra szeme : NYOLCADIK FEJEZET

NYOLCADIK FEJEZET

  2011.12.30. 00:43


Leszállt az éj, mire visszatértünk Tolóba. Anna elköszönt és a hotelbe sétált, hogy másnapra kipihenje magát. Én is hasonlóképpen akartam cselekedni, de előtte még el kellett intéznem valamit. Zsebemből előhalásztam a telefonszámot, amit még reggel szereztem meg a szakállas férfitól. Ideje volt kideríteni, hogy ki rendelte el Bergman professzor megölését és az én követésemet.

A kikötő sétányán álldogáltam, miközben beütöttem a számokat a telefonomba és vártam. Két csörgés után felvette valaki, majd egy mély férfihang szólt bele.

Mi a helyzet? Mennyit tud a magánnyomozó?

– Éppen eleget ahhoz, hogy lássam, maga egy megátalkodott gyilkos, aki mással végezteti el a piszkos munkát – válaszoltam, és örömmel konstatáltam, hogy a hang gazdája igencsak meglepődött a vonal másik végén.

Mr. Wyatt! Hogy szerezte meg ezt a számot?

– Az egyik bérencétől. Kicsit noszogatni kellett a fiút, de végül helyesen cselekedett. Így csupán az orra és néhány foga bánja. Egyébként összefutottam a másik bérgyilkosával is Hydra szigetén. Szerencsétlen még biztos ott fekszik az utcán, lyukkal a homlokában.

Nem könnyíti meg a dolgomat, Mr. Wyatt.

– Ennek örülök. Mellesleg még be sem mutatkozott.

Elég, hogy én tudom a nevét. A többi nem számít. Egyébként, ha még most kiszáll az ügyből és éli tovább a nyamvadt kis életét, akkor megúszhatja élve. Máskülönben eltaposom, akár egy férget!

Milyen költői. Sajnos van egy hírnevem, amihez ragaszkodnom kell. Mindig azt vallottam, hogy az igazság az első. Valami azt súgja, hogy nem illeti meg önt a festmény.

Sejtettem, hogy nem hátrál meg, de előbb-utóbb megszerzem a képet.

– Majd meglátjuk. Csak nehogy a konkurencia kaparintsa meg előbb – feleltem, hogy kicsit táncot járjak az idegein. Sejtettem ugyanis, hogy a szőke hajú, hangtompítós férfi Hydráról valaki másnak dolgozhat, aki szintén a képre vadászik, bár ez csak egy teória volt.

Nem vagyok kíváncsi az üres fenyegetéseire, Mr. Wyatt. Figyelmeztetem, hogy mindent tudok önről, hála az információs hálózatomnak. Úgyhogy húzza meg magát, ha életben akar maradni! – sziszegte, miközben próbáltam figyelni az akcentusára, de képtelen voltam beazonosítani azt.

– Látom, sikerült kihoznom a sodrából. Ennyire tart tőlem?

Ne nevettesse ki magát! Inkább mindig nézzen a háta mögé! – zárta le a beszélgetést, majd bontotta a vonalat. Valószínűnek tartottam, hogy ez a telefonszám nem fog élni többé innentől kezdve.

Egyvalamit legalább megtudtam az ellenségemről: nem ismer könyörületet. Lélekben felkészültem, hogy szembenézzek megannyi veszéllyel. Csupán egyetlen dolog rondított bele a képbe, és csökkentette az esélyeimet. Nevezetesen a pisztolyom hiánya, ami londoni lakásom szekrényének alján hevert nyugalomban.

Szükségem volt egy adu-ászra a kezemben, hogy túléljem az elkövetkező napokat. Csakis az az átkozott festmény jelenthette az egyetlen reményt számomra.

Vetettem egy utolsó pillantást a vízen táncoló fényekre, aztán elhagytam a kikötőt. A szemközti sziget sötét tömege fölött egy hullócsillag fényes csíkja húzott el, beleveszve az éjszakába.

     
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2012.05.16. 16:16
2012.04.27. 03:29
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
     

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!