kirschakos

A kiadó webshopjában már kapható az új regény: VÖRÖS HÓ - https://publioboox.com/hu_HU/voros-ho

" – Igazad van. Ne haragudj! Tényleg beszélgettem valakivel. Mindent hallottál?
– Csak foszlányokat. Miről volt szó?
– Késő van a kérdésekhez, Joshua. Egyértelmű, hogy fáradt vagy. Hosszú alvásra van szükséged.
– Már eléggé felébredtem. Különben is láttam, hogy sántikálsz valamiben.
– Bár ne tetted volna! – sóhajtott a férfi, majd hirtelen mozdulattal átlökte a fiút a korláton.”
(Részlet a regényből)

www.kirschakos.gportal.hu

Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Számláló
Indulás: 2011-02-22
     
A hydra szeme
A hydra szeme : EPILÓGUS

EPILÓGUS

  2012.01.23. 17:50


Kéz a kézben sétáltunk végig az utcán, melynek végében falként húzódott az impozáns vízvezeték. Az idő múlásának ellenálló kövek szürkéskék fényben ragyogtak, hála a közelben álló utcai lámpáknak. Meglepően csendes volt a környék. Csupán néha húzott el egy-egy kocsi mellettünk, miközben lágy szél söpört végig az épületek között. Kóbor macskák ugrottak az árnyékokba, ahogy meghallották lépteinket.

– Szeretnék kérdezni valamit – törtem meg a hallgatásunkat, majd egy ház falához húztam Annát, aki mélyen a szemembe nézett. Komoly arca nem árulkodott az érzelmeiről.

– Sejtem, mit akarsz tudni.

– Hogy a kényszerítő tényezők ellenére, igazak voltak-e az érzéseid? – bólintottam.

– Tudom, hogy talán megingott a belém vetett bizalmad Ron, de őszintén mondhatom, hogy akkor is megismerkedtem volna veled, ha nincsenek Ganz és a bérencei. Mindaz, amit megosztottunk egymással, és ami történt köztünk… igazi volt.

Szavai hatására nem tudtam abbahagyni a mosolygást. Boldognak éreztem magam és megkönnyebbültem. A görcs, ami a torkomat szorította teljesen elmúlt, s végre Anna is engedte, hogy érzelmei kiüljenek az arcára. Soha nem láttam elragadóbbnak, mint ebben a percben. Hosszasan megcsókoltuk egymást, ajkainak édes ízével nem tudtam betelni.

Végül oldalra pillantva egy közeledő taxit láttam meg, amit le is intettem.

– Menjünk vissza a hotelba! – mondtam, miután szabaddá vált a szám. – Még fiatal az éjszaka, nem gondolod?

– Azt hiszem, egyetértünk, Mr. Wyatt – kacagott, majd mindketten beszálltunk a taxiba.

 

 

VÉGE

     
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2012.05.16. 16:16
2012.04.27. 03:29
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
     

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!